BESTE TROUWLOCATIE IN ZEELAND?

Op zoek naar een geweldige trouwlocatie om de liefde te vieren met vrienden en familie? Je bent hier aan het juiste adres. Sinds ik mijn eerste huwelijk heb gefilmd als Stories by Adam, heb ik veel prachtige trouwlocaties gezien. Op het strand, in het bos, in een kasteel. Allemaal zo verschillend dat het gemakkelijk moet zijn om er één te vinden die past bij jouw stijl, grootte en budget.

 

Met deze landelijke locatie duik je volledig in de Zeeuwse cultuur. Met de herbouw van de grote boerderij voor trouw- en bedrijfsfeesten is dit de perfecte plek voor een bruiloft in vintage-stijl.

Een bruiloft op Kaapduin is inclusief een prachtig uitzicht op de Noordzee, heerlijk eten en geen stress. Met de mogelijkheden om een ceremonie op het strand te houden, zou ik ook je slippers inpakken.

Deze prachtige strandclub bevindt zich op een idyllisch privé-eiland met een zilverwit strand, in een schattige klein baai. Dit maakt Werelds aan het strand de plaats voor een grote en onvergetelijke huwelijksdag.

Met uitzicht op het Haringvliet-water en een privétuin voor de ceremonie is dit een unieke locatie weg van de massa. Zoet of Zout heeft een industriële uitstraling, waardoor het perfect is voor een bruiloft met deze stijl.

Gelegen in het centrum van het gezellige dorp Sint-Maartensdijk ademt het voormalige stadhuis uit 1628 rust en karakter uit. De sfeer uit de vorige eeuwen is nog steeds te proeven.

Het antieke kasteel met zijn rijke geschiedenis en fantastische atmosfeer is nu herbouwd en gerestaureerd. De stijlvolle bierbrouwerij heeft hotel suites en een kleine ruimte voor trouwerijen. Perfect voor bruiloften met een beperkt aantal gasten.

Video door Stories by Adam. Zie meer van de videograaf hier​

KOFFIE?

Adres: (OPTIQ)

Piet Heinstraat 10 

Goes, Zeeland (NL)

Telefoon: +31640965316

Email: adam@optiqfilms.nl

KANTOOR UREN
HELP
SOCIAL MEDIA
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2016 Stories by Adam   |   All rights reserved  

   Algemene Voorwaarden    |     Privacy Statement