BESTE TROUWFOTOGRAAF IN ZEELAND?

Op zoek naar de perfecte huwelijksfotograaf? Naar die speciale creatieveling die perfect past bij je stijl en budget? Met veel fotografen beschikbaar, zijn de beste soms moeilijk te vinden. Om je te helpen heb ik enkele van de beste intieme, bohemien of vintage trouwfotografen in Zeeland geselecteerd. Sinds ik ben begonnen me filmen als Stories by Adam heb ik er veel van ontmoet. Dus bij deze mijn favoriete Zeeuwse creatieven die je direct een berichtje kunt sturen.

 

Joran heeft een goed hart en een enorme focus. Perfect voor die kleine belangrijke bruiloftsmomenten. Bovendien is de aandacht en tijd die hij besteed aan zijn trouwfoto's terug te zien in de hoge kwaliteit van de eindproducten. Met een intieme donkere bohemian stijl, is Joran vanuit het gezellige Oostkapelle wereldwijd actief. 

Saskia neemt haar werk serieus. Gericht of de kleine mooie momenten kan ze volgens haar vrienden soms in dromenland zijn. Dit geeft een focus die vaak prachtige foto's oplevert. Ze is gek op reizen en heeft een prachtige eigen stijl in haar foto's. Ze is open, ontspannen en gezellig om mee op pad te gaan.

Met een warme bohemian/BOHO-stijl en natuurlijke foto's zonder kunstlicht, is Marjolein de perfecte match voor koppels die houden van intieme natuurlijke trouwfoto's. De shootlocatie is nooit een probleem, omdat ze in Zeeland de weg kent naar de allermooiste plekjes.

Jose kent de momenten waarop je terug wilt kijken. Ze fotografeert intieme familieportretten, huwelijken, maar ook prachtige commerciële ruimtes om merken op te bouwen waar ze in gelooft. Voor intieme loveshoots gebruikt ze een donkere bohemian-kleurstijl.

Video door Stories by Adam. Zie meer van de videograaf hier​

KOFFIE?

Adres: (OPTIQ)

Piet Heinstraat 10 

Goes, Zeeland (NL)

Telefoon: +31640965316

Email: adam@optiqfilms.nl

KANTOOR UREN
HELP
SOCIAL MEDIA
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2016 Stories by Adam   |   All rights reserved  

   Algemene Voorwaarden    |     Privacy Statement